Video sluiten

Ervaringen

Geweldig om te zien dat er in gastronomisch Nederland nog zulke gastvrije bediening mogelijk is. In één woord GEWELDIG!

Graag wil ik jullie namens de oud-SMC-leden bedanken voor de geweldige ontvangst. Mede daardoor hebben we een mooi evenement gehad.

- Toine Simons, geplaatst op 19 april 2017

L.S.,

Nogmaals wil ik u heel hartelijk danken voor de geweldig aardige en leuke service gisteravond tijdens ons 'uitje' bij jullie. Wij waren o.a. met 3 kleine kinderen die leuk verwend werden en met zeer veel smaak hebben gegeten. Eerst spelen in het speeltuintje was al een mooie start! Naast de gezelligheid hebben wij allemaal ook nog eens zeer genoten van het lekkere eten!

Wij komen graag nog eens terug voor een andere leuke gelegenheid.

Met hartelijke groet aan diegenen die ons gisteren hebben 'bediend'!

Eveline Waalewijn-Tanis

- Eveline Waalewijn-Tanis, geplaatst op 28 mei 2016

Net feest gehad in gereserveerde ruimte in de 4 balken. Buitengewoon gezellig gehad. Van tevoren de wensen doorgegeven (tafelindeling, keuzemenu, drank etc.). Echt alles in de puntjes verzorgt en geregeld. Top avond gehad. Super bedankt.

- familie Schumacher, geplaatst op 23 december 2015

Beste Dim Damen en collega’s,

Afgelopen zaterdag hebben wij bij jullie ons 60 jarig verjaardagsfeestje mogen vieren. Het was voor ons een geweldig feest. Wij willen toch nog even de complimenten overbrengen aan jullie! Bediening, zaaltje, buffet, drinken, enz. : alles was perfect geregeld en heel correct. Bijgevoegd nog een paar foto’s van uw personeel. Misschien kunt u die doorsturen naar de juiste personen. Nogmaals dank en misschien over 5 jaar nog een keer.

Suzanne Appelboom & Kees Vermeulen

- Suzanne Appelboom & Kees Vermeulen, geplaatst op 31 maart 2015

Goede avond ben net thuis van een eerste klas etentje bij jullie. We hadden een bongo kaart gehad en kon uit ruim 80 restaurant kiezen. En me oog viel op jullie. Ik kende jullie restaurant niet dus het was een groot avontuur. Maar ik moet echt zeggen ben blij dat ik dit restaurant gekozen heb. Het was een 4 gangen verassings menu het was echt klasse bediening was ook goed en gezellig. Echt een aanrader jullie restaurant. Ik snap ook niet waarom jullie geen michelin ster hebben. Het 1ste gerecht zalmreepjes 2de gerecht was iets van varkens vlees met bladerdeeg reepje met een verrukkelijke vulling(ondanks dat ik geen tomaat lus was het top) 3de gerecht was entrecote met aardappel taartje (mmmmmmm) en de 4de gerecht een toetje daar vond ik het ijs iets minder van citroen met basilicum maar das een keus die voor iedereen anders is maar de 4 vruchte sappje en crembule en kletskop met slagroom+aardbei helemaal top. Nu weet ik niet hoe die gerechten allemaal in restaurant stijl heet weet ik niet maar heb me best gedaan om het te omschrijven. Het was echt heerlijk.

- Onbekend, geplaatst op 31 augustus 2014

Hr Damen en personeel, Langs deze weg wil ik mede namens mijn vrouw,familie en vrienden jullie hartelijk bedanken voor de goede verzorging en onderhoud tydens onze verjaardagsviering in de 4 balken. Het was ons een genoegen te genieten van het goed uitgevoerde diner hetgeen iedereen als fantastisch heeft ervaren. Ook de dames v.d bediening hartelijk bedankt voor de prettige wijze van bedienen. HG M.Koster-utr.

- De heer Koster, geplaatst op 21 september 2013

Gisteren ons 40 jarig huwelijksfeest in de vorm van een reünie van onze grote familie bij u gevierd. Vandaag een soort after party ervaren: mailtjes, telefoontjes enz. en onze gasten waren zonder uitzondering van oordeel: Wat een mooie en verzorgde locatie, wat een heerlijk eten, wat een vriendelijk personeel!!! Ook de kinderen hebben zich prima vermaakt. Wij sluiten ons graag aan bij de positieve reacties van onze gasten. Fam. Damen van de 4 Balken: Het was meer dan perfect!!!!

Richard en Tilly Minnée

- Familie Minnee, geplaatst op 04 september 2013

Beste heer Damen,

Mede door jullie gastvrijheid, de uitstekende bediening en het heerlijke buffet hebben wij een geweldige dag gehad.

Met vriendekijke groet,

Fam. van der Sluijs.

- vd Sluijs, geplaatst op 24 juli 2013

Geachte heer D.Damen,

Graag willen wij , mijn vrouw en ik, onze dank uitspreken voor de voortreffelijke wijze waarop u en u medewerkers de brunch ter ere van de 85e verjaardag van mijn echtgenote hebben verzorgd. Het heeft de verjaardag voor haar en ons een bijzondere glans gegeven.

Nogmaals hartelijk dank.

Arie Groenevelt

- De heer Groenevelt, geplaatst op 16 juni 2013

Goedemiddag,

Wij willen u bedanken voor de zeer goede ontvangst, een uitstekende brunch en een fantastische en vriendelijke bediening.

met vriendelijke groet fam. van Eerdewijk.

- fam. van Eerdewijk, geplaatst op 22 mei 2013

hier even een bedankje namens de familie van bemmel we hebben gisteren 3maart een geweldige brunch gehadt alles was perfect verzorgt en het eten was ook erg goed en de bediening uitstekend nog maals iedereen bedankt en we komen weer graag terug

hartelijke groeten van de familie van bemmel

- Familie van Bemmel, geplaatst op 06 maart 2013

Ik wilde je nog laten weten dat het zaterdag helemaal top geregeld was. Niet alleen vond ik dat maar ook de gasten vonden dat. Dank daarvoor!

- De Vreugd, geplaatst op 26 januari 2013

Ik wil u bij deze nogmaals complimenteren voor de totale verzorging. Het zijn soms van die kleine dingen, maar ze werken wel door en dan bedoel ik bijvoorbeeld het bij de deur direct welkom heten van ons beiden. Verder de aankleding van de zaal, de bediening, het eten, de geluidsinstalatie, alles was top. Het was direct al bij binnenkomst of we in een warm bad stapten en dat kwam vooral door de sfeervolle aankleding van de zaal. Mocht u van mij nog een reactie op uw website willen hebben, laat het mij weten en ook hoe ik dat dan moet doen.

Met vriendelijke groet, ook van mijn vrouw, Joop Corstjens, Maarssen

- De heer Corstjens, geplaatst op 18 december 2012

Beste meneer Damen,

we willen jullie heel erg bedankt voor de fantastisch avond we hebben heerlijk gegeten en de personnel was perfect,monique is een perfect gast vrouw, nog bedankt ook aan haar. Ons gasten waren allemaal onder de indruk.

Vriendelijk groeten isabelle en ruud de gruiter

- Familie de Gruiter, geplaatst op 15 november 2012

Beste familie Damen,

Zaterdag, 27 oktober jl. hebben wij onze 30-jarige bruiloft bij u gevierd. De bediening was fantastisch, heel attent en vriendelijk. Het buffet was heerlijk, prachtig opgediend, en de kwaliteit van het eten was zeer goed. Onze zoon die kok is vond het ook helemaal top! Over de locatie was iedereen enthousiast, met name de mensen die Haarzuilens helemaal niet kennen.

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor alles, het is zeker voor herhaling vatbaar!

Hartelijke groet van Carol Zuijderhoudt en Marianne van Voorthuizen.

geplaatst op 31 oktober 2012

Nogmaals hartelijk bedankt voor de uitstekende verzorging van ons huwelijk op 6 oktober! Alles liep op rolletjes. Wij hebben een fantastische dag gehad en ook onze gasten waren heel tevreden. Velen hebben gezegd dat De Vier Balken zulk aardig en goed personeel heeft! Dus ook een dikke pluim aan alle andere medewerkers. De locatie zag er prima uit, het eten was heerlijk, de bruidstaart super.

- Jeanette en Edwin, geplaatst op 13 oktober 2012

t.a.v. dhr. Ron Damen en team,

Ik wil u graag laten weten, dat ik het feestje voor mijn 65e verjaardag, afgelopen 28 juli, als heel bijzonder heb ervaren en dat was voor een groot deel te danken aan U en uw team. We hebben ons zeer welkom gevoeld. En niet alleen het eten was heerlijk maar vooral ook de attente en hartelijke verzorging door uw team. Daar kunt u trots op zijn.

Vriendelijke groeten, Mw. van Woudenberg Maarssen

- Mw. van Woudenberg, geplaatst op 31 juli 2012

Maarssen, 10 juni.

Graag willen wij jullie bedanken voor het verzorgen van de overheerlijke brunch ter gelegenheid van het 65-jarig huwelijk van onze(schoon)ouders. Speciale dank aan het bedienend personeel. Dit is een echte aanrader! Met als prettige bijkomstigheid, het mooie weer en het fijne terras.

- Fam. v. Betten, geplaatst op 10 juni 2012

Beste mensen,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het zeer goed verzorgde buffet. Het was voortreffelijk. De zaal zag er heel goed en gezellig uit. De bediening was prima; kortom wij hebben genoten en onze gasten ook.

Hartelijke groeten,

Dirk en Koosje Heinen

- Fam. Heinen, geplaatst op 24 mei 2012

Beste Dim,

Bij deze wil ik je laten weten dat je mensen van de catering ons prima hebben verzorgd en hebben voorzien van een hapje en een drankje. Eea. was goed afgestemd op onze wens en werd met smaak genuttigd door alle aanwezigen.

Dank hiervoor!

Met vriendelijke groet,

Erik Verheul, opzichter openbare ruimte Gemeente Utrecht

- Erik Verheul, geplaatst op 15 mei 2012

LS. Afgelopen zaterdag hebben wij de feestelijke bijeenkomst van de familie Knijnenburg bijgewoond.

Ik wil U bij deze een compliment maken voor de voortreffelijke bediening. Het eten en de drankjes!

Alles bij elkaar 100% klasse. Een compliment waard.

Vriendelijke groet. W.Minderman

- W. Minderman, geplaatst op 24 april 2012

Op uitnodiging hebben wij op 23 maart 2012 een onvergetelijke avond gehad in restaurtant De Vier Balken. De buitenkant van het restaurant is fantastisch en het terras is enorm gezellig vooral met de lenteboemen op tafel. De grote verrassing(en) echter zijn naast het mooie interieur (authentiek in combinatie met modern en de zeer gastvrije bediening met super adviezen)de heerlijke gerechten die met veel liefde bereid zijn. Onze talfelheer en tafeldame kozen voor het dagmenu, wij voor ossenhaas en zwaardvis (op aanraden van de gastheer), alles was tongstrelend en ook de desserts waren perfect! De koffie met heerlijke bonbons en andere heerlijkheden waren een perfecte afsluiting. De grootste verrassing: de prijs/kwaliteit is meer dan goed! Hier komen we zeker terug en rijden er graag een uurtje voor vanuit de randstad! Dank voor een onvergetelijke avond. Jacqueline-Alexandra, Carola en Kellie (Prinos Reizen).

- Jacqueline-Alexandra, Carola en Kellie, geplaatst op 24 maart 2012

Hele grote complimenten voor jullie aanpak gisteravond het was weer echt een bijzondere (Japanse) avond. Geweldig hoe jullie dit opgepakt hebben!!!

Nogmaals hartelijk dank voor de voortreffelijke service!!!!!!

Kind regards/ Met vriendelijke groet, Marion de Rouw

Service Secretary Komori Service Group

- Mevrouw de Rouw, geplaatst op 14 maart 2012

Hallo Dim,

Langzamerhand hebben we het ritme van alle dag weer opgenomen, maar kijken met heel veel plezier terug op ons feest van afgelopen zaterdag. Iedereen (groot en klein) heeft genoten. We willen jou en je team heel erg bedanken voor alle goede zorgen. Het lekkere eten, de geweldige bediening, het was prima voor elkaar. Ook nog dank voor de tip om contact op te nemen met Robert Keemink voor een band, ook die voldeed helemaal aan onze wensen.

Ik weet zeker dat ook alle aanwezigen, van wie velen uit de directe omgeving, ervaren hebben dat De Vier Balken een prima feestlocatie is.

hartelijke groeten, Familie Vernooij

- Familie Vernooij, geplaatst op 10 februari 2012

Beste Dim,

Graag wil ik nog even terugkoppelen dat we het zondag erg leuk hebben gehad. Alles was goed verzorgd en we hebben heerlijk gegeten. Hartelijk dank hiervoor!

Tot de volgende keer!

- Mw. Wagenaar, geplaatst op 06 november 2011

Geachte heer Damen,

U en Uw staf onze complimenten voor de verzorging van het diner op ons huwelijksfeest. Veel dank.Was heel geslaagd.

Familie Terlien.

- Familie Terlien, geplaatst op 02 november 2011

Beste Dim,

Bij deze gelegenheid willen wij jou en je personeel hartelijk bedanken voor de organisatie en prima bediening alsook de service op ons feest op 28 oktober jl. Ook het warm buffet was top en dus een dikke 10 hebben jullie verdiend! Ook de gasten hebben mede dankzij jullie allen een gezellige avond gehad.

- Fam. Lindaart, geplaatst op 28 oktober 2011

Hallo,

Wij hebben gisteren, 23 oktober, met onze kinderen en kleinkinderen - 13 personen - genoten van uw fijne en overheerlijke High Tea. Het was in 1 woord fantastisch en voortreffelijk. Een fijne en rustige, ook attente bediening. We zijn echt vol lof en blij, dat we bij u zijn geweest voor onze feestelijke gezinsbijeenkomst.

We hopen in de nabije toekomst weer bij u gast te mogen zijn.

Voor nu: hartelijk dank!

Graag tot een volgende gelegenheid.

- Familie Visser-Bot, geplaatst op 23 oktober 2011

Graag willen wij jullie bedanken voor de perfecte en zeer gastvrije ontvangst en lunch bij de start van onze jaarlijkse De Clercq Rally op 16 september jl. Wij hebben genoten van de omgeving, van de locatie en van jullie inzet. Een aanrader voor diegenen die een evenement moet organiseren, ook als die wat groter is!

Hartelijke groet en tot ziens!

Rallycommissie van de Clercq advocaten notarissen

- Rallycommissie van de Clercq advocaten notarissen, geplaatst op 27 september 2011

Langs deze wat onpersoonlijke weg willen wij U bedanken voor uw bijdrage in het succes door de verzorgde bediening en het overheerlijke buffet iedereen was vol lof. Alle door ons uitgenodigden hadden onze uitnodiging aangenomen Het redelijke weer heeft uiter aard ook medegewerkt.

Nogmaals dank

- Familie Dernison, geplaatst op 10 augustus 2011

Ons feest gisteren was prima in orde, hartelijk dank daarvoor. De bediening was voortreffelijk en uiterst attent.

- De heer Morssink, geplaatst op 29 juni 2011

Hartelijk bedankt voor de goede zorgen bij de bruiloft van Barend & Nicole. We hebben een enorm geslaagde dag gehad en dat was voor een goed deel te danken aan jou en jouw geweldig vriendelijke personeel.

Erg veel dank.

- Mevrouw Schrijvers, geplaatst op 16 juni 2011

Goed verzorgde middag gehad met familie en vrienden. Heerlijke hapjes en vriendelijke bediening.

- Mevrouw Zomer, geplaatst op 03 juni 2011

Zondag 27 maart werd ik 50 jaar. Dit heb ik uitgebreid gevierd in de Vier Balken; een prachtige locatie in Haarzuilens. Het is een spetterend feest geworden: heerlijk eten, geweldige optredens, super vriendelijk en attent personeel, prima ambiance. Kortom: een absolute aanrader!!!

- Mevrouw Schippers, geplaatst op 28 april 2011

Wij waren dus zondagmiddag (17 april) bij U om mijn verjaardag te vieren. Dat is op grandioze wijze gelukt. Bij het afspreken al hadden we het gevoel: Dat komt wel goed.

Gezellige ambiance, uitstekende en vriendelijke bediening, leuk zo met elkaar in de opkamer.De keukenbrigade vooral ook een compliment.

We hebben heerlijk gegeten.

Kortom, helemaal goed.

Om het in kasteeltaal te zeggen: we bazuinen dit wel rond.

Onze dank voor de werkelijk uitstekende verzorging.

- J.Boogerd-Kuiper, geplaatst op 20 april 2011

16 april is de hartewens van Gemma uit Bovensmilde in vervulling gegaan. Wij hebben met haar, haar zus en ouders een bezoek gebracht aan de Elf Fantasy Fair bij het kasteel Haarzuilens. Daar heeft zij (en wij) veel meegemaakt. De dag is op mooie wijze afgesloten met een heerlijk diner in het restaurant de Vier Balken

- Bert Huisjes, geplaatst op 17 april 2011

Op 2 April hadden wij een brunch met familie en vrienden om onze 60 jaariger trouwdag te vieren, en die dag hebben jullie voor ons zeer geslaag gemaakt door een vriendelijke en goede bediening en vooral het goede en veele eten, daarvoor nog hartelijk dank.

- Familie Willemse, geplaatst op 07 april 2011

Geachte heer Damen en team. Jullie zijn tekort gedaan met de Gouden Pollepel, een 8 was beter op zijn plaats geweest!!Het team verdient een dikke 8 voor zowel de verzorging als het eten. Dank voor een heerlijke avond.

- Van Hof, geplaatst op 27 maart 2011

Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de goed verzorgde middag/avond van onze 40 jarig huwelijks feest. Uitstekend door jullie verzorgd. Heerlijk eten en prima bediening. We hebben heel veel positieve reacties ontvangen.

- Mevrouw Griepsma, geplaatst op 23 maart 2011

Iedereen was enthousiast en wij hebben veel reacties gekregen op het heerlijke eten en voortreffelijke bediening.

Met vriendelijke groeten, Mevrouw van den Boogert

- Mevrouw van den Boogert, geplaatst op 13 maart 2011

Heer Damen en medewerkers, hartelijk dank voor de goed verzorgde brunch zondag 13 februari jl. We werden zeer gastvrij ontvangen en alles overtrof onze verwachtingen.Volgend jaar weer.

Lianne Zegers

- Mevrouw Zegers, geplaatst op 15 februari 2011

Bedankt voor jullie goede zorgen het was supper gezellig!!

- De heer A. Miltenburg, geplaatst op 12 februari 2011

Compliment over de verzorging van de nieuwjaarsborrel op het kasteel gisteren. Pa en ma zijn het nog niet verleerd!!

- De heer van Nieuwpoort, geplaatst op 28 januari 2011

Hierbij willen wij jullie bedanken voor de goed verzorgde Brunch,op 16 jan. Alles was perfect en niet te vergeten het personeel zeer vriendelijk en goed! Groetjes Fam. A.Nietveld

- Mevrouw Nietveld, geplaatst op 20 januari 2011

Ondernemers Vereniging Leidsche Rijn heeft zijn nieuwjaarsreceptie gehouden bij De Vier Balken.

150 ondernemers uit de regio waren aanwezig. Het was een zeer geslaagde avond!

- Ondernemers Vereniging Leidsche Rijn, geplaatst op 04 januari 2011

Geachte heer Damen en crew,

Complimenten voor de zeer goed verzorgde ontvangst en het uitstekende buffet. Mede hierdoor heeft het HOV haar concoursdag op een geweldige manier kunnen afsluiten.

Zie ook: http://www.deweekkrant.nl/artikel/2010/november/22/harmonie_orkest_vleuten_eerste (laatste alinea).

Met vriendelijke groet namens Hamrnoie Orkest Vleuten

Robert de Bruijne

- Robert De Bruijne, geplaatst op 30 november 2010

Het diner was prima! Plateau de Vier Balken is echt een aanrader, Tournedos van top kwaliteit en een heerlijk ouderwets Grand Dessert.

Familie Damen bedankt voor de prettige avond en wij komen snel terug!

- De heer Börger, geplaatst op 30 november 2010

Hoi Dim,

Graag wil ik je even laten weten dat het afgelopen zondag perfect geregeld was.

Het zag er sfeervol uit, leuke ruimte, goed eten en meer dan perfecte bediening die echt meer dan zijn best deed om het iedereen naar zijn zin te maken..

Er waren alleen maar positieve geluiden.

Kortom iedereen tevreden.

- Familie Korenhoef, geplaatst op 30 november 2010

Wij willen niet nalaten u even te bedanken voor de voortreffelijke brunch van afgelopen zondag, ter gelegenheid van de verjaardag van mijn moeder.

Alles was tot in de puntjes verzorgd, personeel correct en behulpzaam en het buffet was keurig opgesteld, zeer smaakvol en ruim voldoende voor iedereen. Hierbij was tevens ook goed ingespeeld op de kleintjes. Natuurlijk speelt ook mee dat de Sherry zaal een intieme sfeer geeft met veel privacy.

Namens de hele familie onze complimenten.

- familie Brands, geplaatst op 12 juni 2016

Goedemiddag,

Hierbij de weergave van onze ervaring op 22 maart j.l.

Wij hebben genoten van een heerlijke High Tea in Restaurant de Vier Balken. Alle gerechten, warm, o.a. soepjes, en koud, smaakten stuk voor stuk top. Er werd onbeperkt koffie en thee geschonken. De bediening was goed en vriendelijk en er was tijd voor een praatje. Het is een echte aanrader in een gezellige ambiance en wij zullen zeker terug komen.

Diana en Hans Waardenburg

- Familie Waardenburg, geplaatst op 24 maart 2016

Namens alle medewerkers van het Johannes Hospitium willen wij u hartelijk bedanken voor de grandioze middag/avond die we bij jullie gehad hebben. Warm welkom, een heerlijk buffet en de bediening was top. Als wij weer iets mogen organiseren dan komen we graag weer naar “De Vier Balken”.

- Piet van Leeuwen, geplaatst op 29 september 2015

dag meneer Damen,

We hebben bij u een heel leuk feest gehad. De gasten kwamen uit Limburg, De Achterhoek en uit Engeland (onze zoon en schoondochter). Mijn beste vriendin die in december op sterven lag was er en was zo goed hersteld dat ze zelfs een alfabet voor me had samengesteld en had voorgedragen!

De zaal was mooi ingericht. Door de ruime opstelling ging mensen ook meer rouleren van tafel naar tafel waardoor leuke gesprekken ontstonden. We hebben achteraf dan ook heel veel leuke reacties ontvangen De gasten waren erg te spreken over de locatie en vonden het buffet heel goed. Het personeel was heel attent en vriendelijk.

Met vriendelijke groet, Ines Stassen

- Ines Stassen, geplaatst op 12 september 2014

Beste Tim en allen die meegewerkt hebben aan mijn geslaagd stamppottendiner.

Als eerste “DANK” voor de feestelijke aankleding van de zaal, wat zag de tafel er gezellig uit en wat een mooie bloemen op de tafel, van iedereen de complimenten gekregen die jullie toekomen maar waar ik als “feestvarken” ook van genoot.

Ook de stampotten met aankleding smaakten naar meer en de koffie was top ! Nogmaals bedankt en we zullen jullie restaurant aanbevelen bij anderen.

Heel veel sukses gewenst voor de toekomst en tot ziens

- Bep Hardeman, geplaatst op 02 april 2014

Beste Mensen,

Hierbij wil ik het vriendelijke personeel, de goede kok, de fijne ambiance enz.... heel erg bedanken. Wij hadden gewoon een fam. etentje in het restaurant, maar het leek wel of wij daar als enige zatten, zoveel aandacht kregen wij.Iedereen van mijn familie was heel positief over alles. Dus alsnog hartelijk dank,

fam. Stimmler

- Fam. Stimmler, geplaatst op 11 september 2013

Lieve allemaal,

Hierbij wil ik jullie ,en in het bijzonder het bedienend personeel en de mensen van de keuken,nogmaals,heel hartelijk bedanken voor de wijze waarop zij zich allemaal hebben ingespannen om mijn Moeder een prachtige 97ste verjaardag te doen vieren! Ook Johan heel hartelijk dank voor uw felicitaties aan mijn Moeder :ze vond dat zo ontzettend leuk,en ze was zeer vereerd!! Nogmaals.....allen heel hartelijk dank!!!

Met een hartelijke groet en tot de volgende keer!!!

Marijke de Froe-van Roo

- De Froe, geplaatst op 29 augustus 2013

Geachte heer Damen,

Bij deze willen wij u en uw team bedanken voor de brunch van Zondag j.l.

Het brucnch buffet was zeer verzorgd en volgens afspraak uitgevoerd. Het was niet alleen goed op smaak, maar zag er, evenals het dessert buffet, fraai uit. Compliment aan de keuken brigade.

Ook de bediening was correct, vriendelijk en verzorgd. Dat er zowel binnen als buiten was opgedekt werd door onze gasten gewaardeerd.

Het was al met al een geslaagde en relaxte middag waar wij en onze gasten, met genoegen aan terugdenken.

Nogmaals dank en met vriendelijke groeten,

Corrie & Bert IJff

- Familie IJf, geplaatst op 20 juni 2013

Hallo alle" Vier Balkens"

We willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en perfecte bediening zaterdag j.l op ons "feestje" Mede door jullie goede zorgen is het voor ons een onvergetelijke dag geworden

Met vriendelijke groet
Carel en Hanneke Walhof

- Carel en Hanneke Walhof, geplaatst op 30 mei 2013

Beste heer Damen,

Hartelijk dank voor de zeer geslaagde avond afgelopen zaterdag. Wij krijgen van familie, vrienden en collega's alleen maar positieve reacties over het buffet en de bediening.

Het was voor ons een geweldig feest. Tot ziens!

Met vriendelijke groet, John en Hilde Snel

- Familie Snel, geplaatst op 29 maart 2013

Beste R. Damen,

Ook ons kun je toevoegen aan het rijtje enthousiaste mensen! J.L zaterdag hebben wij het fantastisch gehad!De ontvangst, bediening en het heerlijke eten ,in één woord geweldig!!! Alle gasten van ons waren echt blij en verrast, wij denken dat dit echt een goede mond op mond reclame zal zijn! Nogmaals onze hartelijke dank en tot ziens, Cor en Rennie van leeuwen.

- Van Leeuwen, geplaatst op 30 januari 2013

Geachte Heer Damen,

Wij hebben zojuist onze rekening aan U voldaan, en wij willen U en Uw personeel onze complimenten maken voor het voortreffelijk laten verlopen van onze 50 jarige huwelijks dag. Een speciaal woord van dank gaat naar de chef kok, wij hebben inmiddels div. complimenten gekregen over het voortreffelijke eten en de goede bediening.

Met vriendelijke groeten.

Lia en Frans Swanink.

- Familie Swanink, geplaatst op 19 januari 2013

Beste Dim, chef Arthur, Deníse en alle andere medewerkers van de vier balken,

Afgelopen avond hebben wij kennis gemaakt met de geweldige (nieuwe) keuken van de vier balken. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor een overhéérlijk diner van een hoogstaande kwaliteit!
De gastvrije bediening, van met name Denise, was geweldig. Wij zijn er volledig van overtuigd dat wij voortaan op loopafstand geweldig kunnen dineren! Wij hopen dan ook vaker bij jullie te gast te mogen zijn. Bedankt!

- Van Schaik, geplaatst op 20 november 2012

Wij waren pas geleden uitgenodigd om pannekoeken te komen eten bij de 4 balken. Wij zijn een groep van de Valkenier. Dit is een dagbestedingsgroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze clienten vonden het fantastisch. Uit eten in een echt restaurant! We werden super ontvangen en iedereen mocht bestellen wat hij of zij wilde. De pannekoeken werden heerlijk opgesmikkeld en iedereen genoot. Toen ook het toetje verorbert was kregen we allemaal nog een cadeautje voor thuis! Alles bij elkaar dus helemaal super!!! De clienten hebben het er nog steeds over en we kijken dan ook terug op een geslaagd uitje. Bedankt Dim en Ria voor al jullie goede zorgen en natuurlijk ook iedereen die ons zo goed en vriendelijk heeft geholpen!!

Groetjes van de Zeepfabriek en van de Valkenier

- Mw Kromwijk, geplaatst op 06 november 2012

Geachte heer Damen,

Hiermee willen wij niet nalaten u en uw team heel hartelijk te bedanken voor de fantastische brunch in uw restaurant.

Namens alle genodigden grote complimenten voor de entourage, buffetten en bediening. Helemaal top!!

Wij zullen in de toekomst zeker bij u terugkomen als we wat te vieren hebben.

Met vriendelijke groeten,

Familie Brands

- Familie Brands, geplaatst op 23 oktober 2012

Goedemorgen hr Dim Damen Bij deze wil ik jouw,de keuken en de bediening bedanken voor een enorm geslaagd etentje. Er zaten twee chefs aan tafel,zij hebben gewerkt bij de Vijf Vliegen, Oud Daen en met John Sisterman. Bij Driessen in de productontwikkeling,en ook zij waren dik tevreden. Complimenten voor het gebodene, de menu keuze en de wijnen waren prima. En zeker ook de bediening, zij hebben het helemaal begrepen. Lekker informeel, prima ingespeeld op de personen. Chapeau Met Vriendelijke Groeten de heer Nooijen

- De heer Nooijen, geplaatst op 11 september 2012

mede namens al onze gasten willen wij de mensen van de bediening een grote pluim geven, ze waren vriendelijk, vrolijk en attent. Ook de complimenten voor de kok, het buffet was fantastisch.

Mede daardoor was de avond voor ons zeer geslaagd,

- Jan en Corrie Verkaik, geplaatst op 15 juli 2012

Geachte heer Damen,

Wij willen u nogmaals complimenteren met de enorm geslaagde brunch, ter gelegenheid van de verjaardag van mijn moeder mevr. van Rijn.

Iedereen heeft geweldig genoten van de gezellige entourage met heerlijk privé terras, de vlotte bediening en het fantastische eten.

Debet was daar ook het heerlijke zonnetje aan. Het was een geweldige viering van haar 85e verjaardag. Hartelijk dank!

Met vriendelijke groeten, rands

- Mw. Brands, geplaatst op 30 mei 2012

Dank voor de voortreffelijke middag

- Fam. Dam, geplaatst op 19 mei 2012

Vorige week zondag 22 april heeft mijn moeder bij jullie haar 80 jarige verjaardag gevierd. Namens mijn moeder wil ik jullie hartelijk bedanken voor de goede zorgen. Mede dankzij de locatie, goede bediening en het perfecte buffet is dit voor mijn moeder een onvergetelijke dag geworden.

- Fam. R. Verhoef, geplaatst op 05 mei 2012

Beste heer Damen.

Wij hebben op 31 maart j.l. ons 40 jarig huwelijk bij jullie gevierd met een brunchbuffet. Het was een onvergetelijke middag, mede dank zij jullie.

Voortreffelijk eten en een fantastische bediening, die ook alle geduld met de kleinkinderen had. Iedereen was vol lof.

Nogmaals dank, Van Scherpenzeel

- Familie van Scherpenzeel, geplaatst op 14 april 2012

Super bedankt voor afgelopen zaterdag! Het was zeer geslaagd! Wij krijgen nog steeds veel complimenten en zijn blij dat we het feest bij jullie hebben gegeven. Nogmaals dank.

- David, geplaatst op 23 maart 2012

De restaurant week zit er helaas al weer op! Meer dan 100 gasten hebben van dit prachtige menu genoten. Middels een onafhankelijke site konden gasten hun ervaringen delen. Gemiddelde gasttevredenheid van 8.2! Bediening en keuken scoren het hoogst bijna een 9! bron: www.dinningcity.nl! Dank voor uw bezoek en tot spoedig!

- Dim Damen, geplaatst op 12 maart 2012

Beste medewerkers van de Vier Balken. Hartelijk dank dat wij toch van de High Tea mochten genieten, ondanks dat wij de bon waren vergeten. Het was heerlijk!

- Mw de Gelder, geplaatst op 08 februari 2012

Hai Dim, het feest van Corrie en Willem was super, hoor allemaal positieve reacties, ode aan het geweldig (kind)vriendelijk personeel.

- Van der Tol, geplaatst op 05 november 2011

Het was een fantastisch feest afgelopen zaterdag!

- Van Leeuwen, geplaatst op 29 oktober 2011

Dank voor de uitstekend verzorgde middag! Eten was subliem en bediening meer dan voortreffelijk!

- Fam. Vianen, geplaatst op 25 oktober 2011

Hierbij wil ik je oprecht bedanken voor de prima verzorgde avond van de OVLR. De ontvangst was hartelijk en de bediening was vriendelijk en attent. Het eten zag er zeer verzorgd uit en smaakte heerlijk. Kortom mede dankzij jullie een geslaagde avond.

- Janny Kok, geplaatst op 05 oktober 2011

Super zo'n After Summer Party! Een fantastische start van de Haarse Kermis! Volgend jaar weer?? Top!

- Van Eck, geplaatst op 22 september 2011

Gisteren hebben wij bij u genoten van de high tea ter ere van de 65e verjaardag van onze moeder. Al onze gasten hebben enorm genoten en waren erg enthousiast over de lokatie en de high tea. Dank voor de zeer goede zorg. Wij kijken terug op een bijzonder moment.

- Mw de Vries, geplaatst op 10 juli 2011

Op dinsdag 14 juni was het zover ,we mochten zelf onze pannekoeken gaan bakken in de vier balken!!! Het hele restaurant was voor ons! In de keuken werden we opgevangen door de kok,eerst natuurlijk de handen wassen en aan de slag!! Helaas was het omkeren wel moeilijk,maar we hebben vreselijke lol gehad Het ijsje in de beker (wat we mee mochten nemen) smaakte ook heerlijk Iedereen heeft genoten en ging voldaan weer terug Dank jullie wel voor de fantastische middag Alle clienten en medewerkers van de zeepfabriek van dagcentrum de Valkenier

- de Valkenier, geplaatst op 25 juni 2011

De lunch van afgelopen zondag was perfect geregeld! Er zaten erg lekkere dingen in.

- Natuurmonumenten, geplaatst op 08 juni 2011

Dank voor een dag om op terug te kijken.

- Wim & Annemarie, geplaatst op 22 mei 2011

Geslaagde avond met veel oud collega's! Erg gezellig & goed verzorgd. Wij kijken terug op een geslaagde avond!

- Oud medewerkers De Vier Balken, geplaatst op 21 april 2011

Langs deze weg willen we je hartelijk danken voor de gulle gastvrijheid die we mochten ontvangen voor het houden van onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. En dat terwijl de zaak eigenlijk gesloten was. Nogmaals dank en tot ziens namens het bestuur van de Historische Vereniging Vleuten, De Meern, Haarzuilens

- bestuur van de Historische Vereniging, geplaatst op 19 april 2011

Het was een prachtige dag en een geslaagde dag afgelopen zondag. Het eten was goed verzorgd en de bediening prima en attent. Onze hartelijke dank daarvoor.

- Familie Hamelink, geplaatst op 12 april 2011

Op za 19 maart hebben wij een heerlijke avond gehad! Voorafgaande aan het feest heerlijk met de organisatie en aanhang gegeten. Daarna was de feestavond in de afgehuurde zaal voor 175 mensen een waar spectakel. Vriendelijke bediening en het personeel heeft z'n benen onder z'n lijf vandaan gerend om het iedereen naar zijn zin te maken en dat is zeker gelukt. Louter positieve reacties van alle gasten. Kwaliteit van het eten en personeel was prima.

Nogmaals hartelijk voor deze grandioze avond!

- Vrienden van 30, geplaatst op 31 maart 2011

Wij hadden wat te vieren en kwamen uit bij jullie restaurant,uit de vele ervaringen van vroeger (DE TOL) moest dit ook weer een succes zijn.

En dit is ook weer gebleken de brunch met de familie was ook deze keer weer geweldig

Dank Dim en je Team

- Familie Hijkoop, geplaatst op 25 maart 2011

Restaurant De Vier Balken is tevreden met het resultaat, een 7-, van de Gouden Pollepel uit het AD. Na een heftige en snelle start stemt deze beoordeling ons tevreden. Een geheel nieuw team en choas in het verleden is dit een goede stap in de juiste richting die wij voor ogen hebben: sfeer en kwaliteit!

- De Gouden Pollepel, geplaatst op 17 maart 2011

Het etentje was super en de receptie ook. Hartelijke dank aan de organisatie.

- Mevrouw Klene, geplaatst op 02 maart 2011

Beste Dim,

Hierbij wil ik je nog hartelijk danken voor het verzorgen van onze personeelsbijeenkomst 10 februari jl. Wij hebben een geweldige avond gehad dankzij de grote inzet van het personeel.

De installatie was top geregeld en het buffet nadien was zeer goed.

Met vriendelijk groet, Anneco Knoop Divisiesecretaresse

- Mevrouw Knoop, geplaatst op 15 februari 2011

Onze personeelsbijeenkomst voor ongeveer 120 personen was een groot succes met dank aan de goede voorbereiding en grote inzet van het personeel. De geluidsapparatuur was uitstekend verzorgd en het buffet nadien was erg lekker en ruim voldoende. Dit is voor ons zeker een adres om vaker terug te keren.

Hartelijk dank voor alle inzet!

HOMIJ Technische Installaties

Afdeling Midden Utiliteit

- Mevrouw Kroijenga, geplaatst op 09 februari 2011

Vandaag onze halfjaarlijkse bijeenkomst gehad bij jullie, alles was piccobello in orde en ook onze leden waren heel tevreden. We hebben unaniem jullie Vier Balken als ontmoetingsplek benoemd.

groeten,

G. Wijdenes/Ver. Hockeyspecialisten Nederland

- De heer Wijdenes, geplaatst op 26 januari 2011

Mede namens de familie van Zuylen ontzettend bedankt voor afgelopen zaterdag. De dochters hebben de dag ervaren als een prachtig afscheid van hun vader en ook door jullie was alles fantastisch geregeld. Ze hebben ons meerdere malen gecomplimenteerd, ook voor de catering!

- Carolien, geplaatst op 12 januari 2011

Spetterende Black and White Party van Marina en Ewjenia was een groot succes! Bedankt voor de leuke avond!

geplaatst op 13 december 2010

Op zaterdag 20 november wilden wij ons 9-jarige huwelijk vieren en onze "Bongo dinerbon" inleveren. Helaas was het restaurant tijdelijk gesloten i.v.m. overname en proefeten; de bon was niet geldig. De bediening pakte het echter meer dan uitstekend op en bood ons toch een diner met drankjes aan. De ambiance van het restaurant is erg sfeervol. Het eten smaakte prima, maar kan op details nog verbeterd worden. Succes en dank!

- Joanne, geplaatst op 30 november 2010

Hallo Dim,

Graag willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor de leuke samenwerking zowel tijdens de voorbereiding als tijdens het feestweekend.

Het was een perfect feest wat we mede dankzij jullie inzet hebben mogen vieren.

We krijgen alleen maar positieve reacties van de mensen die zaterdag zowel in de middag als in de avond bij ons zijn langs geweest.De hapjes en het eten waren perfect verzorgd en ook de bediening was echt heel erg goed.

Kortom wat ons betreft een geslaagd feest waar we lang van zullen nagenieten.

Misschien tot ziens bij een volgende gelegenheid.

- Van der Kleij Wasserij, geplaatst op 30 november 2010

Bedankt voor de prettige samenwerking afgelopen zaterdag bij het evenement 150 jaar Fa. Van der Kleij.

Ik vond het ook bijzonder om Klaas, Els en moeder Van der Valk te ontmoeten

Alles was tot in de puntjes geregeld.

Het eten: voortreffelijk

Medewerkers bediening: voortreffelijk

Uitserveren en debrasseren: voortreffelijk (niet één tafel met vuile bordjes en lege glazen gezien: chapeau)

Gastheer / vrouwschap: uitmuntend.

Dim, je bent een kanjer!

Wie weet in de toekomst werken nog eens met elkaar.

- Van den Brink, samenwerking catering, geplaatst op 30 november 2010